Regisztrált partnereink bejelentkezési felülete. Részletekért érdeklődjön az elérhetőségeink valamelyikén!

Szolgáltatások

A varrodánk rendelkezik szabászattal, és hozzátartozó szakemberekkel. Igény szerint a megrendelő által részünkre átadott szabásminta alapján, hozott illetve nálunk vásárolt anyagból egyedi szabással a megrendelői igényeknek megfelelő méretpontos szabászati termékeket tudunk előállítani. A szabászati termékeket helyben a Váralja Varroda Bt. szakképzet varrónői állítják össze késztermékké, a megrendelő igénye és elvárása alapján.

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Társaságunk hosszú évek tapasztalatával és megbízható teljesítési mutatókkal, referenciákkal áll rendelkezésre a leendő bérvarrást igénybe vevő megrendelőink részére. A varroda megalakulása óta eltelt több mint négy évtized, illetve a Váralja Varroda Bt. létrejötte óta eltelt több mint három évtized alatt, számos partnert és megrendelőt szolgáltunk ki bérvarrás tekintetében. Cégünk fő profilja szerint az autóiparba szállított be kárpit autó üléshuzatokat, de gyártottunk kozmetikai ágyhuzatokat, munkaruházatot, jógapárnákat, ágyneműgarnitúrákat, köpenyeket és számos konfekció árut. A varroda a bérvarrást hozott anyaggal, és előre elkészített szabványokkal vállalja a kapacítása mértékéig. Varrodánk szabászattal, nehéz árus kéttolásos, háromtolásos gyártósorral, valamint ipari gyorsvarró gyártósorral és három-, négy-, ötszálas ipari interlock gyártósorral rendelkezik. Rendelkezésünkre állnak speciális kiegészítő gépek: gombozó, lyukazó, reteszelő, fedőző, s patentoló gép. Jelenleg 20 fővel dolgozunk, de megrendelői igény szerint nyitottak vagyunk a dolgozói létszám bővítésére is! Cégünk szakképzett varrónőivel és megfelelő gyártási tapasztalattal rendelkező vezetőivel várják szíves megrendeléseiket!

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

A Váralja Varroda Bt. fő profilja az egyedi szabással, méretpontos védő autó üléshuzatok gyártása, autókárpit és alcantara anyagból. Cégünk 1992-ben, az elsők között kezdte el a méretre gyártott védő autó üléshuzatok gyártását. Az elkészült védő autó üléshuzatok nagy részét autószalonokon, valamint autósboltokon keresztül értékesítjük, de természetesen magán megrendelőknek is állunk rendelkezésre! A megrendelők igényei szerint kérésre, emblémák és feliratok hímzését is vállaljuk. Egyedi gyártású üléshuzatot minden márkára, személyautóra, teherautóra, kamionra, kisbuszokra, buszokra, szállítókocsikra gyártunk. Egyedi szabással az adott autótípusra a megrendelő által kiválasztott gyári autókárpit anyagból gyártjuk le a védő üléshuzatot, így az ülések minden funkciója használható marad, tehát a biztonsági övek, kartámaszok, fejtámlalyukak, nyitókarok helye, a pozíciók szerint kialakításra kerül. Egy nálunk elkészített, új egyedileg szabott autó üléshuzat teljesen megvédi, új belső teret varázsol az autója utasteréből. Könnyű ezeknek a védő üléshuzatoknak a felhelyezése, de vállaljuk igény szerint az autó üléshuzatok előre egyeztetett időpontban történő felhúzását is. Varrodánk gyárt trikóhuzatokat is három anyagminőségben, uni, kárpit és alcantara anyagokból. A trikó védő üléshuzat garnitúrája két első ülésből és a hozzátartozó fejtámlákból áll. Szeretettel várjuk szakembereinkkel a viszonteladók, magánszemélyek és cégek megrendelését!

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!