Regisztrált partnereink bejelentkezési felülete. Részletekért érdeklődjön az elérhetőségeink valamelyikén!

A társaságunk 1982 óta működik, akkor Kossuth Mgtsz-Varrodaként alapították meg. Magántulajdonba 1992. március 1-től került, innentől kezdve Váralja Varroda Bt.-nek nevezik. A cég 100%-ban magyar tulajdonú, üzemvezetője Palocsainé Fűrész Éva, aki egyben 50%-os részesedéssel üzemvezető; kültagja Fűrész György, szintén 50%-ban tulajdonos.

Cégünk Magyarországon, Fejér megyében, Csókakőn található, Székesfehérvártól 25 km-re, Budapesttől 75 km-re. Saját termékként védőüléshuzatok gyártásával foglalkozunk, egyedi és sorozatgyártásra is alkalmas a termelőkapacitásunk. Bérmunkában gyártunk kárpitüléshuzatot, kozmetikai ágyhuzatot és meggy- és szőlőmagpárnát. Külföldre irányuló bérmunka vállalásaink is voltak és vannak, ezek eddig Németországot, Svédországot, Szlovákiát, Norvégiát, Svájcot, Marokkót és Franciaországot is érintik és érintették már.

A varrodában 20 szakképzett varrónő áll rendelkezésünkre, akik szakképzettsége magas mennyiségi és minőségi követelmények teljesítésére is alkalmasak. Környékünkön szakképzett munkaerőben nincs hiány, és a megrendelések nagyságától függően akár 30 főre is tudjuk bővíteni a létszámot.

A cégünk rugalmasan kezeli a megrendelői igényeket, és célja a magas mennyiségi és minőségi helytállás, mind belföldi, mind pedig külföldi partnereinkkel szemben.